Jautienos mėsainis

Autorius Svajojantis Olandas
Mėsainis su jautiena

Mėsainius valgau labai retai! Ir gal be reikalo?… Juk tai gali būti taip skanu! 🤩 Kaskart užsukęs kur nors pavalgyti panašaus maisto, dažnai nusiviliu skoniu. Ir nėra man ten taip skanu kaip kiti kalba… Bet turiu pripažinti, kad ir ragavau ne tiek jau daug kartų, tad tikrai negaliu visko nurašyti tam tikrai vietai.

Tačiau visai kas kita, jei gaminu namuose. Ir čia galima nemažai improvizuoti ir mėsainį pasigaminti kokio tik širdis geidžia. Ar skrandis?… 😛

Šį kartą dalinuosi idėja su „Kitchen Me” ką galima būtų įdėti tarp dviejų šiltų bandelių! Taip, taip. Bandeles aš šiek tiek apkepinu, kol jos lengvai sušyla, nes man taip žymiai skaniau. Norėjau greito varianto, tai nei padažų gaminau, nei dar kaip nors kitaip plušėjau prie šio „patiekalo”. Juk kartais tai visai nebūtina. Padažas iš parduotuvės. Marinuotos, keptos paprikos taip pat iš ten pat. Nors iš jų tikėjausi šiek tiek geresnio skonio, bet šiame mėsainyje, jos vis tiek gerai derėjo. Na, ir pabaigai naudojau karamelizuotus svogūnus, kurie taip pat iš prekybos centro. Viskas jau paruošta, pjaustyti svogūnų ir verkti, juos kepinti taip pat nereikėjo. Tai aš labai džiaugiuosi, kad kartais pavyksta taip greitai apsisukti.

Taigi nėra daugiau ką pasakoti, kaip tik mėgautis maistu ir viskas. O aš tai labai mėgstu 🙂

O Jūs, ar dažnai save taip palepinat? Gal turit savo vietelių, kuriose nuolat lankotės? Pasidalinkit! 😉

Jautienos mėsainis

Mėsainis su jautiena

Jautienos mėsainis

Mėsainius valgau labai retai! Ir gal be reikalo?… Juk tai gali būti taip skanu! 🤩 Kaskart užsukęs kur nors pavalgyti panašaus maisto, dažnai nusiviliu skoniu. Ir nėra man ten taip… Mėsos patiekalai jautiena, mėsainis, burgeris, salotos, paprikos, karamelizuoti svogūnai, čederio sūris, mėsainių padažas European Atsispausdinti
Porcijos: 2 mėsainiai
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Įvertinimas 5.0/5
( 1 Balsavo )

Ingredientai

2 pakuočių jautienos maltinių
2 mėsainio bandelių
4 salotų lapų
2-4 konservuotų keptų paprikų juostelių
2 valg.š. karamelizuotų svogūnų
2-4 čederio sūrio riekelių
mėsainių padažo

Gaminimo instrukcijos

• Bandeles šiek tiek pakepiname, kol sušils ir lengvai apkeps.
• Bandeles patepame mėsainių padažu.
• Uždedame po salotos lapą ir paprikos juosteles.
• Kambario temperatūros jautienos maltinius sudedame į keptuvę ir kepame apie 3-4 minutes iš kiekvienos pusės ant gana didelės ugnies (arba kepame pagal norimą iškepimo lygį).
• Iškepusius maltinius dedame ant bandelių ir uždedame po 1-2 riekeles čederio sūrio.
• Ant jų uždedame karamelizuotų svogūnų, salotų lapus ir uždengiame likusia bandelės pusele.
• Skanaus! 🙂

Jautienos mėsainis su paprikom ir svogūnais

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su „Kitchen Me”

0 Komentarų
0

Jums taip pat gali patikti

Palikite atsiliepimą