Labai labai greita recepto idėja.
Jei jau turim tortellini ar kitų skanių virtinukų (kurių tikrai visada galima rasti „Assorti“ parduotuvėje), tai belieka pasigaminti padažą, kuris taip pat pagaminamas kosminiu greičiu, viską kaip visada šiek tiek pavirti, sumaišyti ir skaniai suvalgyti.
Šįkart dar užsidedu +, nes įtraukiau briuselinius kopūstus. Retkarčiais tenka jų paragauti kitur, bet iki šiol pats nieko iš jų negaminau. Tinka bei patinka ir verta įtraukti į receptus dažniau 🙂
Pesto galima įtraukti į mylimų produktų sąrašą, nes jis man tiesiog labai patinka ir yra skanus! O pomidorus renkuosi, nes nuostabiai dera. Ar švieži, ar saulėje džiovinti, bet jų man niekada nebus per daug 🙂
Apie receptą: sotus, bet tuo pačiu ir lengvas patiekalas. Viską paruošti, tikrai neužims daug Jūsų laiko. Daug gardaus padažo. Skanusis pesto viską pagardins ir nudažys žaliai, o pomidorai prisiderins prie visų kitų skonių. Visko čia yra: ir mėsos, ir daržovių. Manau, turėtų patikti ne tik man 🙂
Pastabos ir patarimai:
• Jei naudosite kitus virtinukus, virkite pagal nurodytą instrukciją.
• Jei virtinukus naudosite be mėsos, tai galėtų būti variantas vegetariškai versijai.
• Padažo kiekį galima pasireguliuoti pagal save.
• Kokosų grietinėlę būtų galima keisti įprasta grietinėle.
Ingredientai
125 g tortellini su mėsa
350 g sultinio
150 g kokosų grietinėlės
100 g saulėje džiovintų pomidorų
100 g briuselinių kopūstų
50 g pesto
pora šaukštų tarkuoto parmezano
maltų pipirų
Gaminimo instrukcijos
• Sultinį sumaišykite su kokosų grietinėle, pesto ir viską užvirkite.
• Suberkite briuselinius kopūstus ir virkite apie 7 minutes.
• Suberkite tortellini ir pavirkite dar apie 3-4 minutes.
• Pabaigoje suberkite pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, viską išmaišykite ir išjunkite ugnį.
• Patiekite į lėkštes, apibarstykite maltais pipirais ir gausiai apibarstykite sūriu.
• Skanaus!
Receptas sukurtas su „Assorti”
#reklama