Bolivinės balandos salotos su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais

Autorius Svajojantis Olandas
Bolivinės balandos salotos su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais

Pastebėjau, kad paskutiniu metu dalinuosi tik saldžiais receptais. Bet, kad neapsaltumėte per daug, ateinu su salotų receptu, kurį įkvėpė Assorti.

Receptas buvo paruoštas ir laukė savo eilės nuo pavasario. Bet galiu užtikrinti, kad tokias salotas pasigaminti galite bet kada!
Labai daug skonių, tekstūrų, spalvų ir pojūčių turinčios salotos. Visa tai galite lengvai pajusti ir Jūs, jei tik išbandysite. Manau, ingredientai daugiau mažiau visi gerai pažįstami. O, jei ko nors pritrūksite, „Assorti“ tikrai galės pasiūlyti pačių kokybiškiausių produktų.

Tad ar šios salotos galėtų atsirasti ant Jūsų stalo? O gal ieškote lengvesnių skonių? 🙂

Apie receptą: labai maistingos ir skanios salotos. Patinka man jas gaminti pačias įvairiausias! Ir kiekvieną kartą džiugina tiek skonis, tiek vaizdas lėkštėje. Tikslių proporcijų net neverta rašyti, nes viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos ir žmonių, kurie valgys šias salotas 🙂

Pastabos ir patarimai:
• Jei neturite raudonos bolivinės balandos, rinkitės įprastą.
• Ančiuviai tikrai labai stipraus skonio ir sūrūs. Tačiau bendroje lėkštėje skoniai tolygiai pasiskirsto ir tas sūrumas neužgožia kitų ingredientų skonio.
• Jei neturite putpelių kiaušinių, rinkitės vištų kiaušinius.
• Burrata sūrį galite keisti kitu švelniu sūriu, tarkim – mocarela.
• Daigus rinkitės pagal savo skonį.

Bolivinės balandos salotos su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais

Bolivinės balandos salotos su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais

Pastebėjau, kad paskutiniu metu dalinuosi tik saldžiais receptais. Bet, kad neapsaltumėte per daug, ateinu su salotų receptu, kurį įkvėpė Assorti. Receptas buvo paruoštas ir laukė savo eilės nuo pavasario. Bet… Salotos salotos, bolivinė balanda, kynva, putpelių kiaušiniai, ridikėliai, pomidorai, užkandžiai, burrata sūris, ančiuviai, česnakų daigai, alyvuogių aliejus European Atsispausdinti
Porcijos: 2-3 porcijos Paruošimo laikas:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Įvertinimas 5.0/5
( 1 Balsavo )

Ingredientai

Salotoms:
Salotų mišinio ir iceberg salotų (ar kitų mėgstamų salotų)
70 g raudonos bolivinės balandos
pomidorų
ridikėlių
burrata sūrio
ančiuvių
virtų putpelių kiaušinių
česnakų daigų
½ -¼ arb.š. druskos

Padažui:
50 g alyvuogių aliejaus
2 valg.š. agavų sirupo
1-2 arb.š. Dižono garstyčių
½ citrinos sulčių
¼ arb.š. druskos
¼ arb.š. šviežiai maltų pipirų

Gaminimo instrukcijos

Paruoškite bolivinę balandą
• Nedideliame prikaistuvyje užverdame 210 g vandens.
• Bolivinę balandą nuplauname po šaltu tekančiu vandeniu.
• Vandeniui užvirus, suberiame kruopas ir verdame 10-15 minučių.
• Išvirusias kruopas pagardiname žiupsneliu druskos, išmaišome, uždengiame puodą dangčiu ir paliekame apie 5 minutes.

Paruoškite padažą
• Visus ingredientus sumaišome ir paliekame iki kol prireiks.

Paruoškite salotas
• Į lėkštes sudedame salotas, česnakų daigus, virtą bolivinę balandą, pjaustytus pomidorus, ridikėlius, putpelių kiaušinius, išdėliojame ančiuvius, paplėšome burratos sūrio ir apšlakstome paruoštu padažu.
• Viską gerai išmaišome ir skanaujame.

Receptas sukurtas su „Assorti“
#reklama

0 Komentarų
0

Jums taip pat gali patikti

Palikite atsiliepimą