Antienos ir sūrio skrebučiai

Autorius Svajojantis Olandas
Antienos ir sūrio skrebučiai

Saulė taip plieskia, kad gryname ore nors ir visą dieną būk! Kaip ilgai to laukėm, tiesa? 🙂 Šilta, gera, malonu ir atrodo daugiau nieko nereikia. Nebent tik ko nors greitai užkąsti ir vėl į lauką 🙂

Su šiuo receptu tikrai ilgai neužtruksite. Pagaminti tokius sumuštinukus galima, kai esate išalkę arba ruošiatės kur nors į gamtą. Viską galima saugiai susidėti į pikniko krepšelį ir visa tai valgyti gamtoje. O ten jau maistas visada dvigubai skanesnis! 🙂
Ir kaip visada prie tokių greitų užkandžių prisideda „Kitchen Me“. Antienos krūtinėlė jau pagardinta prieskoniais, tad liks tik išsikepti, viską sumaišyti su likusiais ingredientais ir mėgautis.

Belieka tik palinkėti skanaus ir kuo daugiau būti gryname ore! 🙂

Sūrio skrebučiai

Sumuštiniai su antiena ir sūriu

Apie receptą: paprasti, greitai paruošiami ir gardūs sumuštinukai. Tinka valgyti tik ką ištrauktus iš orkaitės, bet ne mažiau skanūs ir atvėsę. Jei tokių išsikepsite ir nusivešite į gamtą-alkani tikrai neliksit 🙂

Pastabos ir patarimai:
• Antieną galite keisti ir kita mėsa. Manau, čia derėtų ir koks nors rūkytas kumpelis ar vištienos gabaliukas.
• Sūrį rinkitės pagal savo norus.

Skrebučiai su antiena ir sūriu

Antienos ir sūrio skrebučiai

Antienos ir sūrio skrebučiai

Saulė taip plieskia, kad gryname ore nors ir visą dieną būk! Kaip ilgai to laukėm, tiesa? 🙂 Šilta, gera, malonu ir atrodo daugiau nieko nereikia. Nebent tik ko nors greitai… Pusryčiai pusryčiai, sumuštiniai, antiena, pomidorai, fermentinis sūris, vorčesterio padažas, garstyčios, duona European Atsispausdinti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Įvertinimas 5.0/5
( 1 Balsavo )

Ingredientai

170 g keptos antienos filė su prieskoniais
160 g tarkuoto fermentinio sūrio
1 valg.š. tirpinto sviesto
1 valgš.š. vorčesterio padažo
1 arb.š. garstyčių
2 valg.š. miltų (be kaupo)
4-5 valg.š. vandens
druskos
pipirų
vyšninių pomidoriukų
duonos riekelių (rinkitės tai kas patinka)

Gaminimo instrukcijos

• Į nedidelį puodą sudėkite tirpintą sviestą, garstyčias, supilkite vandenį ir vorčesterio padažą, suberkite miltus, smulkiai tarkuotą sūrį, druską ir pipirus (jei reikia). Išmaišykite ir kaitinkite, kol užvirs iki vientisos masės.
• Ten pat sudėkite ir nedideliais gabaliukais keptą, pjaustytą antieną. Išmaišykite ir atidėkite, kol prireiks.
• Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros (režimas-konvekcija).
• Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekeles ir pakepinkite, kol lengvai apskrus(apie 5 minutes).
• Ant apkepusių duonos riekelių sudėkite antienos ir sūrio masę, uždėkite pjaustytų pomidoriukų (nebūtinai) ir grąžinkite į orkaitę dar kelioms minutėms, kol viskas apkeps ir sūris išsilydys.
• Papildomai patiekite šalia pomidoriukų, jei nenaudojote iš karto ir sumuštinius valgykite dar karštus.
• Skanaus!

Sūrio ir antienos skrebučiai

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su „Kitchen Me”

0 Komentarų
0

Jums taip pat gali patikti

Palikite atsiliepimą