Makaronai su kumpiu, cukinija ir žirneliais

Autorius Svajojantis Olandas

Kai oras šiek tiek atvėsta, norisi daugiau šilumos. O tuo pačiu ir šilto maisto. Tikrai netruks ateiti tas laikas, kai namuose garuos šildančios, kvapnios sriubos. Troškiniai skleis savo aromatus… Ir rankos vis dažniau apglėbs šildančios arbatos puodelį. Ir taip puodelis, po puodelio… Gyvensime naujus gyvenimus. Bet gyvenimas bus tas pats ir mums lengvai pažįstamas. Pasikeis tik ritmas, kuris atneš naujų kvapų ir skonių…

O kol kas, kol dar esame čia. Čia ir dabar. Kol vasara žingsniuoja savo paskutinius žingsnius, pabūkime. Paspartinkime žingsnius! Dar nuveikime, ko nespėjome, dar padarykime tai, apie ką galvojome… nes greitai ateis laikas, kai mūsų žingsniai sulėtės ir mūsų mintys suksis apie jaukumą ir šilumą…

Bet kol vasara vis dar čia… Ir nenorime jos paleisti, pasigaminkime makaronų. Makaronai bus geras pasirinkimas, kai skrandis dar nereikalauja nei labai sočių sriubų, nei troškinio pilnos lėkštės. Kai turime tiek daug pasirinkimų, makaronus rinkitės tokius, kokius labiausiai mėgstate. Visiška laisvė rinktis tiek pagal formą, tiek pagal jų sudėtį.

Apie receptą: lengvas ir skanus patiekalas greitiems pietums ar vakarienei. Laiko ilgai netruksite viską paruošti. O, jei turėsite pagalbininkų, net nepajusite kaip sėdėsite prie stalo ir mėgausitės šiltu maistu.
Kai sodo gėrybių pilni maišai ir šaldikliai, pats laikas bus viską sunaudoti. Gal dar ne šiandien, gal truputį vėliau… kai ruduo labiau primins apie save. Bet laikui atėjus, prisiminkite receptą ir pasigaminkite skanių makaronų.


Makaronai su kumpiu, cukinija ir žirneliais

Kai oras šiek tiek atvėsta, norisi daugiau šilumos. O tuo pačiu ir šilto maisto. Tikrai netruks ateiti tas laikas, kai namuose garuos šildančios, kvapnios sriubos. Troškiniai skleis savo aromatus… Ir… Karštieji patiekalai makaronai, žirneliai, cukinija, kumpis, jogurtas, grietinė, grūdėtos garstyčios, svogūno laiškai, krapai European Atsispausdinti
Gaminimo laikas:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Įvertinimas 5.0/5
( 2 Balsavo )

Ingredientai

400g makaronų

100g šaldytų arba šviežių žirnelių

cukinijos (nedidelės)

200g natūralaus jogurto arba neriebios grietinės

2 arb.š. grūdėtųjų garstyčių

150g kumpio

1valg.š. aliejaus

svogūno laiškų arba šviežių krapų

Gaminimo instrukcijos

• Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas kaip nurodyta ant pakuotės.
• Nukoškite.
• Kol jie verda, susmulkinkite cukiniją ir kumpį.
• Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite cukiniją ir kepkite apie 2 minutes.
• Suberkite žirnelius, išmaišykite ir kepkite dar 1 minutę.
• Tuomet sudėkite kumpį, pakepinkite 1 minutę.
• Sudėkite jogurtą arba grietinę, garstyčias, išmaišykite ir troškinkite 3 minutes ant silpnos ugnies.
• Pagal skonį, įberkite, kiek norite smulkintų svogūno laiškų arba krapų, prieskonių.
• Gautą padažą supilkite ant makaronų, išmaišykite ir dėkite į lėkštes.

Recepto šaltinis: Neringos blogas

0 Komentarų
0

Jums taip pat gali patikti

Palikite atsiliepimą