Varškės apkepas III

Autorius Svajojantis Olandas

Aš ir vėl ateinu su varškės apkepu! Atrodo, kad paskutiniu metu vien jį tik ir tevalgau. Bet taip tikrai nėra! Tiesiog man labai patinka išbandyti naujus receptus ir ragauti, ragauti, ragauti… Žinoma ir ieškoti to nuostabaus, skanaus ir pačio pačiausio varškės apkepo recepto!

Šis apkepas man labai patiko dėl savo paprastumo. Tikriausiai nėra lengvesnio ir paprastesnio recepto nei šis! Pagaminti gali net pirmokas! Ar žmogus visiškai neturintis jokių žinių ir kalbantis, kad virtuvė ne jam! Galiu užtikrinti, kad šį apkepą išsikepti gali visi!

Žinoma yra ir skonio reikalas. Jei pripratote valgyti purius, minkštus kaip debesėlis varškės apkepus, tai teks šiek tiek nusivilti – šis ne toks. Jis minkštas, lengvas, bet purumo čia ne daug. Jaučiasi ir matosi varškės grūdeliai, kurie primena, kad tai tikrai pagaminta iš varškės. Bet žinau, kad yra žmonių, kuriems kaip tik ir patinka tie grūdeliai kepiniuose. Jei Jūs iš tų žmonių – puiku! Išsikepkite šį apkepą!

Tad, jei esate naujokas virtuvėje ir nežinote nuo ko pradėti. Pasimetėte tarp receptų gausos, o noras gaminti toks didelis – pirmyn! Šis apkepas gali būti Jūsų pirmas bandymas virtuvėje.

Jei:

  • mokate įjungti orkaitę,
  • turite kepimo indą,
  • turite elektrinį plakiklį ar sugebate energingai maišyti,
  • turite reikiamų produktų.

VISKAS! Šį apkepą tikrai iškepsite!

O, jeigu esate ne naujokas virtuvėje, bet laiko visad taip trūūūksta… Tai galiu ir šiuo klausimu nudžiuginti!

  • šis apkepas pareikalaus labai minimalių Jūsų laiko sąnaudų.
  • nereiks plauti kalno indų.

Prireiks tik šiek tiek Jūsų laukimo! Kol apkepas iškeps… Tad nebūkite labai stipriai išbadėję!

Na, kaip?… Ar įtikinau išsikepti šį varškės apkepą? Ar dar kyla abejonių?

Bent jau kartą paragauti, manau, tikrai verta!

Apie receptą: labai paprastas varškės apkepas, bet skoniu tikrai nenuviliantis! Man tikrai patiko tiek skoniu, tiek greitu paruošimo būdu. Bent kartą paragauti, tikrai verta. Kadangi varškė nėra sutrinama, tai ir iškepus apkepui matosi varškės grūdeliai. Žodžiu, tikras varškės apkepas!
Girdėjau, kad skoniu primena net vaikystėje valgytą… Manau, visai geras atsiliepimas? Tik ar tai tiesa, ar sentimentai – negaliu pasakyti. Bet, jei išbandysite – pasidalinkite savo mintimis.

Varškės apkepas III

Aš ir vėl ateinu su varškės apkepu! Atrodo, kad paskutiniu metu vien jį tik ir tevalgau. Bet taip tikrai nėra! Tiesiog man labai patinka išbandyti naujus receptus ir ragauti, ragauti,… Apkepai apkepas, varškės apkepas, varškė, patiekalai, razinos, manų kruopos, grietinė, rudas cukrus, vanilė European Atsispausdinti
Porcijos: 6 porcijos Paruošimo laikas: Gaminimo laikas:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Įvertinimas 5.0/5
( 1 Balsavo )

Ingredientai

500 g varškės
120 g grietinės
80 g manų kruopų
60 g rudo cukraus
3 kiaušiniai
1 šaukštelis vanilės ekstrakto ar vanilinio cukraus
½ arb.š. kepimo miltelių
saujos razinų

Gaminimo instrukcijos

• Visus produktus sudėkite į dubenį ir gerai išplakite.
• Sudėkite razinas ir išmaišykite.
• Supilkite paruoštą masę į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą.
• Kepkite įkaitintoje iki 180°C laipsnių orkaitėje ( 160°C laipsnių orkaitėje su ventiliatorium ) apie 40-50 minučių, kol iškils, sutvirtės ir gražiai apskrus.
• Išimkite iš orkaitės, kelias minutes palaukite, tuomet pjaustykite ir patiekite.

Recepto šaltinis: padariau pagal save, bet idėją pamačiau pas Baking Secrets

 

0 Komentarų
0

Jums taip pat gali patikti

Palikite atsiliepimą